2007-10-04

Förövarna fast


På försommaren skrev jag en del om vandaliseringarna vid Bohusläns museum. Natten mellan fredag och lördag fem veckor i rad pågick det. Flera gånger slogs glasrutorna till dessa skyltskåp sönder och diverse annan skadegörelse skedde också. Bl a ett mycket omfattande klotter på museets vägg mot Riverside.
Nu har polisen överraskande meddelat att man har bundit två ynglingar till åtminstone ett av dessa tillfällen. Det är glasrutorna i skyltskåpen och några glaskupor till lyktstolpar som vandalerna slagit sönder.
Polisen har både fingeravtryck och vittnen till det hela och ärendet överlämnas till åklagare.//

2 kommentarer:

  1. Då har det tilkommit en ny om jag förstod tidningen rätt nu på morgonen. Krossad ruta på museet. SÅ himla onödigt!
    Simone

    SvaraRadera
  2. Jag läste det samma i tidningen nu på morgonen. Har inte hört talas om detta. Jag brukar få rapport om minsta lilla så det verkar jättekonstigt. Dessutom är det jag som gör polisanmälningar och jag har ingen gjort. Får ta ett varv runt huset nu på morgonen.

    SvaraRadera