2018-09-17

Detta kan väl ändå inte vara möjligt?

Nu pågår ett intensivt och efterlängtat arbete för att försköna stadskärnan. Kungsgatan får en välbehövlig upprustning och likaså Kungstorget. Men vad är detta som nu står mitt i entrén till torget nerifrån Kungsgatan räknat? Jag fick syn på detta plåtschabrak idag då jag precis avslutat en stadsvandring och trodde inte mina ögon. Någon sa att elskåpet, eller vad det är, nog bara är tillfälligt men det ser tyvärr inte så ut.

Det kan väl ändå inte vara möjligt att man på allvar tänker låta detta beläte stå här och förfula torget? Vet inte den ena handen vad den andra gör? Förhoppningsvis kommer eländet åtminstone att kläs in i någon pissekurs-atrapp eller liknande.  //

6 kommentarer:

 1. Det var just sånt här som Mark Isitt slog ner på i sitt radioprogram om Uddevalla! Det behövs någon som har en helhetsbild.

  SvaraRadera
 2. Jag tror faktiskt inte man satt ett elskåp där för att djävlas. Retar ni upp er på det ber jag titta på alla stolpar med alla dessa etiketter märkta SV osv sedan ett metertal. Om ni visste hur mkt el, tele, avlopp, vatten och dagvatten som går under era fötter. Ibland måste dessa mötas . titta runt omkring er - det finns massor av el-teleskåp.... några håller ex Uddevallabloggen igång ... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt som behöva är väl bara ett bra/känt namn på konstnären nere i ett hörn? Då blir det säkert en hyllad installation som förskönar torget!
   Eller är det så enkelt som att man hade lite otur när man tänkte? Jag tror dessvärre inte att det fanns någon estetisk tanke bakom placeringen.(om det inte är ett konstverk)
   Det fanns ju väldigt många alternativ som skulle sett bättre ut!

   Thord.G   Radera
 3. Så avancerat är det inte att flytta ett elskåp? Bara ett förlänga ledningarna och placera skåpet på en lämpligare plats?
  /Inte raketforskare

  SvaraRadera
 4. Uddevalla nej! Villervalla eller "Fimpstaden" som någon kallade Uddevalla centrum.

  SvaraRadera