2008-03-23

Bildgåta


Till skillnad från den förra bildgåtan vet jag var detta är. En bakgård mitt i staden.
Men känner du igen platsen? Skriv i kommentarerna här under eller mejla svaret till mig.//

4 kommentarer:

 1. Det är innegården bakom bland annat post- och telegrafhuset, ingång via en port på Kålgårdsbergsgatan.
  /Stig M

  SvaraRadera
 2. Det är televerkets bakgård.
  Porten var mycket riktigt mot Kålgårdsbergsgatan. Ölkafé och senare mattaffär mellan porten och Lagerbergsgatan.

  SvaraRadera
 3. Här lekte jag som barn! Det fanns ett stort gäng barn som bodde i husen kring Lagerbergsgatan och den där gården var en centralpunkt. Jag ingick aldrig helt eftersom jag bodde en bit ifrån, men hade en klasskompis som bodde där så jag var med ibland innan hon flyttade till Skogslyckan.

  SvaraRadera
 4. Post och telgrafverkets gård med ingången från Lagerbergsgatan
  Jüri

  SvaraRadera