2007-11-26

Bildspel

Som du säkert observerar ligger det nu ett bildspel längst upp till höger i Uddevallabloggen. Om du klickar på bilden kommer du in i mitt Picasa webbalbum. Där kan du bläddra i egen takt och du kan också ladda ned bilderna till din egen dator. Jag kommer efterhand att fylla på med mer bilder.//

3 kommentarer:

  1. Härliga bilder, ser redan fram mot fler./Lae

    SvaraRadera
  2. Underbara och intressanta bilder! Mera sånt!

    SvaraRadera
  3. Trevliga bilder. Jag fäster mej förstås främst vid Asplundsgatan 44, där min familj bodde och hade bott sedan tidigare delen av 1930-talet, exakt år vet jag inte nu. I lägenheten på bottenvåningen i bildens högra del tillbringade jag mina första 6 år i livet. Husägare var en snäll kvinna, änka, utan egna barn, som hette Lisa Johnsson. Hon blev som en extra mamma för mej, så jag reste ofta in till Uddevalla och besökte henne, fram till hennes död 1964. Det finns mycket att berätta om detta hus och dess olika hyresgäster, men det får komma vid annat tillfälle (kanske). Bilden bör vara från slutet av 1960-talet. Huset ser övergivet ut. Det revs någon gång 1968 - 69, tror jag.

    SvaraRadera