2007-06-11

Måndagskväll i BrattåsbergetVem kunde tro att en måndagskväll inne i Brattåsberget skulle bli en höjdare? Det var förstås Uddevalla Energis 150-årskalas som fortsatte i fjärrvärmeverket därstädes. I lördags hade personalen sitt party i berget och på måndagskvällen var det dags för oss inbjudna gäster.

Först på plan var Leif Börjesson som är chef för Tekniska kontoret Uddevalla kommun. Här visar han upp sin present. Leif sa att Tekniska kontoret gillar förbud samt ett de är bra på att göra tavlor, därför denna present.

Vi var väldigt många i det stora pannrummet bland värmepumpar och andra aggregat och maten var fantastiskt god.

Per Fritzell från Galenskaparna dök upp och svarade för underhållning till maten. På den här bilden är han en riktig hembygdstönt och särskilt roligt kanske det var då jag presenterade mig för honom som ordförande i Uddevalla Hembygdsförening. "En kollega", blev hans kommentar. Per underhöll oss både med egen sång och fick igång oss på allsång och munspelslektioner.Och när den goda maten var avnjuten och efterrätten likaså vidtog kaffe med avec. Och då förvarnade Per om att nu skulle det bli dans till en speciell orkester.In i bergrummet kommer då resten av Galenskaparna. Anders Eriksson som spelade trummor, Kunt Agnred gitarr samt Jan Rippe tamburin.Per Fritzell spelade även han gitarr i bandet men den duktige keyboardisten vet jag tyvärr inte vem han var.Att Per Fritzell dök upp var i sig en överraskning men att resten av Galenskaparna också gjorde det blev kvällens stora surpris.Galenskaparna spelade 70- och 80-tals musik och som de spelade sedan! Att de var roliga visste vi förut men att de var så otroligt duktiga musiker visste i vart fall inte jag. Vilket hålligång det blev på dansgolvet bland värmepumparna.Anders Eriksson kom loss riktigt ordentligt på sina trummor.

En otroligt lyckad fest i regi av Uddevalla Energi. Tack för att vi fick vara med!//

Vill du se vimmelbilder från festen gå in på mitt webbalbum http://picasaweb.google.com/Gunnar.Klasson/MNdagskvLlIBrattSberget/photo?authkey=LY0Sm59gAmQ#5074927107155116194

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar