2012-05-03

Flygbild från Gustafsberg 1 maj

(Flygbilder tagna av Lennart Karlsson får laddas ned på den egna datorn och kan/får användas för privat bruk. Dock får bilderna inte användas för att göra papperskopior i mängd och /eller för kommersiellt syfte.)

Uddevallabloggens vän och flygande fotograf Lennart Karlsson, Bromma, har skickat ett knippe nytagna bilder från 1 maj. Som synes är detta över Gustafsberg och den nyligen delvis bärgade segelbåten syns nära vandrarhemmet.  //

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Är det lågvatten eller har vattenlinjen flyttat sig längre ut? Kan inte minnas från min barndoms bad i Gustafsberg att det var så långgrunt som det ser ut att vara på bilden.

  SvaraRadera
 3. så trevligt att Lennart tar sig en sväng över Uddevalla då o då med den skickligt hanterade kameran. Är den fast monterad i planet el-handhaven medan autopiloten är påköpplad? Min gamle kamrat Roland Broberg från Grebbestad var en baddare att fota planet samtidigt som han fotade med kameran runt hemtrakterna. Är Lennart en av Gunnars I-17 kamrater - möjligen? En Heder för Gunnars blogg i alla fall. M.V.H. Bertil J.

  SvaraRadera
 4. Hej BJ
  Jag är född o uppvuxen i västra Stockholm, min far var född i S-s-vik i Högås och det är genom släktforskning som mitt intresse finns också för U-a. Bl.a. så bodde min släkting Kornelia Jonsson vid Hönseberget för länge sedan...
  När jag fotar så gör jag det med en handhållen Canon spegelreflex, genom ett litet sidofönster (det blir inget bra om man fotar genom plexiglasrutor). Detta samtidigt som jag har en bisittare/pilot bredvid mig för assistans o. säkerhet.
  Jag vill stödja U-a-bloggen med mina bilder o. hoppas att de kommer till nytta :-)
  Mvh/ L.

  SvaraRadera