2012-05-27

Flygbildgåta

(Flygbilder tagna av Lennart Karlsson får laddas ned på den egna datorn och kan/får användas för privat bruk. Dock får bilderna inte användas för att göra papperskopior i mängd och /eller för kommersiellt syfte.)

Jag har fått en ny knippe bilder från den flygande vännen och fotografen Lennart Karlsson, Bromma. Men var har han fångat det här motivet?  //

5 kommentarer:

 1. Det ser ut som LANE LOGE ca en mil norr om Uddevalla.
  rolf ohlson

  SvaraRadera
 2. Lain louse saom norsken sade

  SvaraRadera
 3. Ser man på !! En bild från hembygden !!
  Många är dom som vaknat i sin husvagn/hytte med liite för trångt huvud efter besök i den mindre av byggnaderna på bildens huvudobjekt! Modigt av salig Roger H. att satsa så stort mitt i Lane Ryrs obygder !
  Den smala Ekeskärsvägen med sina effektiva farthinder (läs vägbulor) o djupa diken har blivit många ljud-dämpares baneman ! Även åtskilliga cykelburna besökare har mer eller mindre frivilligt besökt ovan nämnda diken! ;-) !! Blir "lite" problematiskt när husvagns/-bilekipage får möte där, (om man underdriver en smula !)
  Kul iaf att se Lane Loge så där "lite grann från ovan" !!
  hälsar vänligen
  Peder Grahn
  (som bor fågelvägen 3 km därifrån)

  SvaraRadera
 4. Ja, Lane Loge, där kunde man dansa till Dansband varje vecka, Nu förstört med Rockabilly och ej dansband!!! Vad tänker hon på??? Kass!!!!!!!

  SvaraRadera