2008-11-19

Stefan Bergendahl får Uddevallas kulturpris 2008


(Stefan Bergendahl i en typisk stilstudie)

Stefan Bergendahl får Uddevalla kommuns kulturpris 2008. Om detta kan du läsa på Simones blogg http://fritturhjartat.blogspot.com/

Stefan är styrelseledamot i Uddevalla Hembygdsförening sedan många år. Han var tidigare förskolelärare men ville göra någonting annat i livet. Han tog kontakt med mig och började i hembygdsföreningens regi undervisa skolungdomar i Uddevallas historia Så småningom startade han eget och är nu en mycket efterfrågad föreläsare i de mest skiftande sammanhang. Han har en oerhört bred kompetens inom stora delar av kultursektorn.

Himla roligt att han nu får den uppskattning som han förtjänar!

ETT STORT GRATTIS!!!

7 kommentarer:

 1. Vilken tur att du och jag skriver om det eftersom inte tidningen gör det!
  Antar att de kommer senare i veckan när de fått fatt på vinnarna.......

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Ja det är verkligen bedrövligt att tidningen inte vet allt ;-) Tur att det finns andra som kan garantera oss all och ständigt korrekt information. LOL

  SvaraRadera
 4. Men tror du inte tidningen läser pressmeddelande?!
  Fast det skulle ju förklara en del förstås;-)

  SvaraRadera
 5. Så vitt jag förstår ett bra val! Men menar ni att inte Bohusläningen är på och behandlar detta som en nyhet? På min tid hade vi hårdbevakning. Var beredda att dra ut på stan med reporter och fotograf för att fånga alla så fort namnen var klara. Inte fan väntade vi in några pressmeddelanden!

  SvaraRadera
 6. Inte ett ljud i tidningen idag, meddelandet gick ut igår.

  SvaraRadera
 7. Jadu Annaa, saker och ting är nog annorlunda på tidningen än när du var där för 30 (?) år sedan. Och pressmeddelanden är väl ingen garanti för publicering. Den som vill föra ut ett budskap får nog vara mera aktiv än så.

  SvaraRadera