2012-04-01

Nytt försök med reklamskylt på skymd plats

Kommer ni ihåg debatten från 2009 här på Uddevallabloggen? Bakom det här lövträdet hade en digital reklamskylt satts på plats innan löven på trädet slog ut. Frågan var om trädet skulle tas ned för att skylten bättre skulle synas.

Den 10 juni 2009 gav skyltägaren upp och monterade ned den stora skylten och trädet blev alltså kvar. I en enkät på Uddevallabloggen om Gatu- och parkavdelningen skulla falla till föga och ta ned trädet trodde 60 % att trädet skulle fällas för påtryckningarna.

Nu har en ny skylt satts upp på exakt samma plats. Trädet står ju fortfarande kvar men snart kommer löven. Frågan är nu om skyltägaren den här gången fått ett löfte om trädets nedtagande? Se Jan Aronsons bild är nedan!  //

3 kommentarer:

 1. Ett inbjudande grönt träd eller ytterligare skrikig annonpelare? Det skulle skapa förstämning hos
  pendlare och andra om politikerna visar sig undfallande
  och än en gång offrar vår miljö på kommersens altare.
  Bevara den grönska som ännu lyser den gråa stadskärnan!
  Lars Hartelius

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller fullständigt med LH, när skall politikerna ta binbeln ftån ögonen och lyfta fram det vackra som trots allt skräp och dålig skötsel finns i staden. Genomför en kampanj i framförallt city med näringsidkare och politiker och städa staden, tvätta fönster, måla där det behövs. STÄDA!!!
   Citypromenerare

   Radera
 2. Till: Anonym Apr 2, 2012 12:38 AM
  Det är på G! Så då kan ju du dra tillbaka din kommentar. =)

  SvaraRadera