2012-04-13

Även Kropps herr föll ur serien

Den här veckan var en riktig "skitvecka" för handbollsklubben Kroppskultur. I tisdags trillade tjejerna ur Elitserien och ikväll trillade killarna ur Allsvenskan då de mötte Alstermo, som kom till Agnebergshallen med ett stort självförtroende efter storsegern på hemmaplan.

I första halvlek fick Alstermos gigant Daniel Steen härja fritt och man satt och funderade över varför inte Kroppsledningen beordrade punktmarkering på honom. I andra halvleken kom den men det hjälpte inte så mycket. Steen slet sig ändå loss trots sin bevakning och deltog aktivt i spelet.

Man kan då inte beskylla killarna för att ge sig frivilligt utan man kämpade in i det sista. Mot slutet av matchen trillade en Alstermospelare på en Kroppsspelare och det renderade utvisning för Kroppsspelaren! En domartabbe som förvärrades av att ytterligare en Kroppsspelare visades ut strax därefter. Med två man kort trodde man att Alsetrmo skulle avgöra matchen men en storspelande Flamur Gerbeshi tog allt under den perioden.

Matchen var ganska jämn men Alstermo ledde för det mesta med ett eller två mål för att till slut vinna med tre mål, 23 - 26.

Flamur Gerbeshi avslutade snyggt i sin sista match för Kroppskultur. Han har skrivit på för Hästö nästa säsong.

Matchbilder nedan av Håkan Fredriksson http://www.carpi.se/carpi/Start.html

1 kommentar:

  1. Beror förlusten på att det var fredagen den 13:e?

    SvaraRadera