2012-04-23

KYNNINGSRUDS PREFAB AB FÅR NY VD.

Från vänster: Pål Sanne, Tommy Sigurdsson, Joachim Lindroth, Harald Kynningsrud
Foto: Patrick sundström

En ny era inleds på Uddevallafabriken då företagets VD nu får ett nytt ansikte. Efter drygt sex år som VD lämnar Tommy Sigurdsson över ledarskapet till Joachim Lindroth som från och med idag övertar posten som högst ansvarig på fabriken.

Tommy Sigurdsson som själv varit högst delaktig i rekrytering av ny vd tackar för förtroendet han haft i sin befattning som "vägvisare" och blickar tillbaks på en lång och fantastisk period tillsammans med ett företag i oerhört stark utveckling.

Joachim Lindroth som närmast suttit som VD på Lastbilscentralen i Uddevalla ser sitt nya uppdrag som en stor utmaning och kommer med ett synligt ledarskap att styra fabriken och dess personal mot både gamla och nya spännande mål.

Vid dagens överlämningsceremoni tackar Koncernchef Harald Kynningsrud och Divisionschef Pål Sanne Tommy för ett strålande utfört jobb att ha utvecklat fabriken till det den är idag. Samtidigt välkomnas Joachim som ny medlem familjen och lyckönskas i sitt nya uppdrag som VD. Joachim själv beskriver tjänsten som Uddevallas just nu i särklass finaste befattning och refererar till ett företag i synlig förädling.  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar