2009-03-13

Sten Axelsson gör en pudel

I dagens Bohusläningen läser vi att sjukhusdirektören Sten Axelsson gör en pudel.

Han träffade i går tidningens chefredaktör med anledning av skandalen i förra veckan då han kallade till sig en reporter från tidningen under förespegling av han kallat till en vanlig presskonferens. I stället läxade han, tillsammans med två av sina toppchefer, upp reportern som hade kallats dit.

Men han har nu insett att han gjorde fel och gör alltså en pudel. Enligt Bohusläningens chefredaktör har Axelsson insett det olämpliga i sitt agerande. Axelsson hade också haft "ett ursäktande samtal" med reportern i fråga.

Och det är ju inte första gången som Sten Axelsson burit sig åt och man kan undra hur många pudlar han har kvar? //

5 kommentarer:

 1. ...klok som en pudel är ett talesätt som sägs vara sant av de som haft en pudel! Duktiga på att göra konster lär de även vara, pudlarna alltså!

  SvaraRadera
 2. Och idag är det dax för nästa! I dagens radio Sjuhärad eller Skaraborg - minns ej - förklarar han varför han inte tog Bohuslaningens reporten i hand. Han förklarar att det brukar han aldrig göra när han varit på toaletten !!! Han får frågan om han varit på toa och sedan ej tvättat sig - och då säger han ja ...men ändrar till nej och förklarar sig i en minut med att han inte tar de han känner i hand (som en alternativ förklaring) - allt medan journalisten vrider sig av skratt i bakgrunden. Så det fanns plats för en pudel till. Snart har vi en kennel i NU sjukvården!

  SvaraRadera
 3. ...nu var det avslöjat. Uddevalla sjukhus ska förvandlas till Sveriges största djursjukhus. För inte ska väl våra kära hundar behöva ge sig långt upp i skogen för att få vård när den kan ges mitt i stan, ett stenkast bort från där många bor och från där vägar och järnvägar möts.

  SvaraRadera
 4. Jag känner en pudel som kan spela död. "Dö!" säger hans matte till honom och då lägger han sig platt på rygg med benen i vädret och tungan hängande ut på ena sidan. Det ser mycket trovärdigt ut. jag tror rikigt döda pudlar lägger benen åt sidan, men det här ser mycket roligare ut.

  SvaraRadera