2009-03-27

Folkets pris för bästa idrottsprestation 2008


Nej, inget pris till Vasaloppssegraren 2008 (och 2009) Sandra Hansson. Mina 25 SMS-röster (á 10 kr + trafikavgifter) räckte inte långt.

Vid gårdagens idrottsgala tog motocrosstalangen Filip Thuresson, BMK Uddevalla, hem Folkets pris. Och enligt Bohusläningen gjorde han det överlägset! Hmmm.... //

6 kommentarer:

 1. Filip Turesson har jag aldrig hört talas om men Sandra Hansson är ju i världsklass. Skandal att hon inte vann priset!

  SvaraRadera
 2. En välorganiserad röstningsaktion av BMK Uddevalla med vänner. Fast å andra sidan är han ju faktiskt från Uddevalla - inte bara till klubbnamnet.

  SvaraRadera
 3. Det är väl inget att gnälla över vem som vann. Är ju folkets röst som gäller. Och flest har ju tydligen velat ha Filip Turesson som vinnare. Jag hörde inte till dem, utan röstade ett flertal gånger på Mustafa.

  SvaraRadera
 4. Det är väl kul att motorsporten får uppmärksamhet och reklam, Sandra och Mustafa har väl också vänner o klubbkompisar som kunde ha röstat?!

  SvaraRadera
 5. ...det beklagliga är väl att det dras lite av ett löjets skimmer över Folkets pris om det framstår som resultatet av en samordnad aktion!

  SvaraRadera
 6. Vem som än hade vunnit Folkets Pris så hade det blivit diskussioner om rätt och fel.
  Och i och med att det är folket som röstar får man räkna med att det kan bli lite hur som helst.
  Personligen tycker jag att det var helt rätt att Filip vann.

  SvaraRadera