2009-03-05

Koneo har flyttat till Gustafsberg


(Glenn Josefsson, Per Olsson och Magnus Andersson. På bilden saknas Lars-Ove Lord)

Koneo, med tidigare adress Lagerbergsgatan 26, har nu flyttat till SkolhusetGustafsberg. Särskilt trevligt tycker jag för vi känner varandra sedan flera år då Koneo har skött (och sköter fortsatt) Bohusläns museums datanätverk.

Koneo är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta IT-lösningar för små och medelstora företag och organisationer. Hos Koneo kan man antingen välja att köpa endast vissa delar i deras stora produkt- och tjänsteutbud, exempelvis datorer.

Eller så väljer man deras färdiga paket med såväl produkter och tjänster, där allt ingår som en förpackad funktion. Koneo kan exempelvis mot en fast månadskostnad ta hand om driften av ett företags IT-system. Koneo finns nära sina kunder på ett 60-tal platser i hela landet. Bland utvalda leverantörer återfinns HP, Fujitsu Siemens, Konica, Minolta, Microsoft och NRG/Gestetner.

På min fråga till Per Olsson hur han fick reda på att Gustafsbergsstiftelsen hade lediga lokaler svarade han att han hittade dem på Uddevallabloggen http://uddevallare.blogspot.com/2008/04/lediga-kontorslokaler-p-gustafsberg.html

Och det finns plats för fler företag. Vi har ca 300 kvm kontorsyta kvar att hyra ut i ett fantastiskt hus. De två första våningarna är nu uthyrda och det är alltså tredje våningen som är ledig. Det var tidigare en kallvind men än numera inredd till kontorslokaler. Huset är byggt 1897 men fullt modernt, högt i tak och med datanätverk överallt. Första klass helt enkelt! Och med Koneo i huset är förstås datasupporten säkerställd.

För närvarande har vi följande företag i huset: Nordic Trader House AB, TV-Respons, Handelshuset Krefting, CasaPerCe och Koneo.

Intresserad? Ring mig på tel 0522-518 451 eller 070-735 64 88. E-post gunnar.klasson@gustafsberg.se //

1 kommentar:

  1. Snacka om två varumärken som tillsammans slår det mesta - Gustafsberg och Gunnar Klasson!

    SvaraRadera