2009-01-17

Rösta på Team Erik i kväll!!Insänt:

"Hej på er :)

Nu är det lördag igen *nynnar*Ehum hej på er ;) Vad sägs om förra veckan. Vilket framförande! Det där gillar vi skarpt och med årets låt dessutom ;). Och sen det där lilla extra med Danny och Matte var en trevlig överraskning. Sen att det blev värsta rabaldret om det får stå för dem som gnatar. Det var ju godkänt och klart av tv4 så ;)

Sen så måste vi såklart ge beröm. Har gått flera avsnitt nu och Uddevalla kören blir bara bättre och bättre. Erik och kören, ni är helt enkelt kanon Tack för all njutning och glädje ni ger oss!Allt fler verkar ha fattat att det är ni som gäller.

Och även ett tack till alla ni som röstar på Team Erik. MEN bara för att det går bra så ska vi inte slappna av. Visst går det bra nu men ingen får sluta rösta på grund av det! Tvärt om Det blir bara hårdare och hårdare nu.

Och vet ni vad. Finns en person som verkligen kan föregå med gott exempel ;) En mamma till en av körmedlemmarna röstade enligt ”säkra källor” runt 350 gånger sist. Woow säger vi. Någon av er som kan slå det? ;)

Vi är ju optimister men även realister och inser att inte alla har dom pengarna att lägga på det här. Men även om ni ”bara” kan rösta en gång så gör det. Varenda liten röst behövs och kanske just din röst har avgörandet, som gör att kören får stanna kvar!

Apropå i dag. Ni som ska till studion ser väll till att vara så gröna som möjligt ;) Gröna kläder och varför inte piffa till håret oxå med lite grönt? Föresten, på lördag blir det inte bara en utan två låtar. Team Erik ska göra Grace Kelly (Mika), Signed sealed delivered (Stevie Wonder)Och är ut som nr3 och då ska det röstas så här.

Telefonnummer: 099 - 402 03

Sms: skicka ERIK till 72400 det kostar 5, 70 att ringa, 5 kr att skicka sms + vanlig sms avgift

Apropå Signed sealed delivered, kolla in det här ;) Lite långhårigare än idag men ack så söt!http://www.facebook.com/l.php?u=http://se.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D785CbpQ3Dto

Som ni ser så är klubben väldigt stor nu men den får gärna bli större. Ni medlemmar får gärna bjuda in era vänner till klubben. Alltid kul att se klubben växa med fler som hejar på Team Erik.

En trevlig överraskning! Vi tycker att ALLA ska ta sig till Torp Köpcentrum i Uddevalla på söndag ca kl 15 för då kommer kören dit! Det utlovas sång, tal och annat skoj! Alla får gärna ha med sig massa skyltar och sånt till Torp också

Detta genomförs oavsett hur det går på lördag men om kören går vidare så filmas det av tv4 och sänds under det lilla ”hänt i veckan” inslaget kommande lördag! Be there or be square!

Har ni insett hur nära det är nu. Det är bara 4 st körer kvar. Och i dag ska en av dem lämna Körslaget MEN visst ska vi se till att det INTE blir Team Erik som får lämna. Ett stort lycka till vill vi önska Erik och Uddevalla kören!

Maria och Jossan //

1 kommentar:

  1. Pratade med en 10-åring från Bohuslän i går kväll och vi kom att diskutera TV - på lördag? - Körslaget med Erik Segerstedt, så klart! - Skall inte du titta på det?
    Får kanske göra det - väldigt spännande nu!
    Ulla

    SvaraRadera