2009-01-10

Rösta på Team Erik i kväll!


Insänt:

"Hej på er!

Efter alla helger och röda dagar börjar nu vardagen sakta men säkert smyga sig på med jobb och skolor som börjar igen. Lite jobbigt kanske men samtidigt på något sätt ganska skönt.

En sak har dock inte förändrats. Våra kära vänner från Uddevalla är fortfarande med i Körslaget! Senast framförde man en i vår mening helt fantastisk version av Apologize och dom tog sig vidare till denna veckan samtidigt som Sundsvall och Team LaGaylia fick lämna tävlingen.

Den här veckan kommer körledarna att sjunga ihop med sina körer! Erik tog hjälp av kören och valet av låt föll på EMD´s hit Jennie let me love you. Samma låt som Erik och killarna fick ta emot en Grammis för Årets låt tidigare i veckan!

Vi säger självklart stort, stort grattis till dom mycket värdiga vinnarna. Efter detta kan vi bara konstatera att vi har en grym kör, en låt som uppenbarligen går hem i stugorna och en fantastisk körledare. Sedan är det som vanligt upp till oss att se till att stötta fram dom genom att rösta, rösta lite till, och sedan för lite omväxlings skull liksom, rösta minst en gång till. Vi vet att vi tjatar men deras öde är verkligen helt i våra händer.

Kören går ut direkt med start nummer ett! Följande nummer ska med andra ord memoreras och läggas in på alla tillgängliga telefoner:

Telefonnummer: 099 - 402 01 (kostar 5,70)

Sms: skicka ERIK till 72 400 (kostar 5 kr + sms avgift)

Two down, four to go!

Jossan och Maria" //

6 kommentarer:

 1. Hej Gunnar! Kul att du tog med vårt brev :) Nu röstar vi som tokar ikväll!

  SvaraRadera
 2. Ah jag satt o funderade när jag läste *detta känner jag igen, vänta nu, jossan o maria*
  ha ha oså var det vårt nyhetsbrev ;)

  Nu håller vi alla tummar och röstar som tokar i kväll

  SvaraRadera
 3. Ja, det är klart att jag röstar på Erik & co ikväll. KRAMEN!

  SvaraRadera
 4. Jag kommer naturligtvis att rösta på det bästa bidraget. Jag tvivlar på att det blir Team Erik!

  SvaraRadera
 5. Vilka som var bäst får vi inte veta men Team Erik var ju i alla fall tillräckligt bra för att hålla sig kvar i tävlingen.

  SvaraRadera