2013-04-11

Fantastiskt bluesmöte i Uddevalla på lördag 13 april


Nu är det dags – tre av musikvärldens giganter står på Östraboteaterns scen tillsammans på lördag klockan 18.00 !

Med blues, världsmusik och folkmusik av bästa klass är musikerkungarna redo att få Uddevallapubliken att hisna.

Multiinstrumentalisten och världsmusikern Ale Möller bygger ett eget musiklandskap, grundat på traditioner från många håll. Få kan som Ale Möller skapa tokglädje både på och utanför scenen.

Eric Bibb växte upp i New York i en familj full av musiker. Som innerlig bluestolkare med en varm och sammetslen röst, är han prisad världen över. Han förenar soul, jazz, gospel och blues som ingen annan.

Den egensinnige norske bluesgitarristen Knut Reiersrud är en pionjär inom den skandinaviska världsmusiken. Med stor nyfikenhet har han skapat ett eget sound genom att sammanföra
folkmusik från olika delar av världen. Han har öppnat öronen för nya klanger i bluesens värld för den breda publiken.  //

4 kommentarer:

 1. Ale Möller var här i Norberg för någon månad sen men då hade han två andra musiker med sig. En stor upplevelse att få höra Ale med musiker..Så jag rekommenderar denna konserten..

  SvaraRadera
 2. Ale Möller är en gudabenådad musiker. Lyckliga ni som kan gå på konserten.

  SvaraRadera
 3. Jag saknar marschmusik.

  SvaraRadera
 4. För intresserade meddelas att dessa bluesartister redan i kväll spelar på stadsteatern i Borås i kväll och i jazzklubben Cookin´s regi.
  anonyme Bengt

  SvaraRadera