2013-01-17

Infam och nedrig ledarskribent

I mitt förra inlägg citerade jag ett par meningar i vad jag trodde var en insändare i ttela.se. Jag kunde inte tänka mig att det var en ledarskribent som uttryckt sig på det infama och nedriga sättet. Samstämmiga röster har nu övertygat mig om att det faktiskt VAR en ledare i ttela.se. Man vill inte tro att det är sant!  //

9 kommentarer:

 1. Hej Gunnar

  Fick idag veta om höra av mina nya arbetskamrater i NU-sjukvården om din blogg. Har läst denna och även om jag inser att du är från Uddevalla måste jag säga att alla turer i NU-sjukvården är konstiga. Är det verkligen så som du skriver om 2004, 2006 och alla problem under vårdreformen?

  Jag kände faktiskt direkt när jag började förra året att något inte stod rätt till. Dina inlägg tidigare om NU-sjukvården är kritiska, men samtidigt tar du dem från olika håll. Jag kan inte förstå varifrån du fått alla uppgifter, men om du har fel ... var finns RIKTIGA siffror på att det blivit så bra som mina chefer sade då jag skulle till NU. Jag har sökt detta på nätet och i regionen (på jobbet - icke censurerat :-).... men jag ser inte det. Däremot är ju t.ex. revisorer väldigt negativa till sin egen region.

  Är det verkligen så som man skriver i TTELA. Om jag visste detta skulle jag aldrig flyttat till NU sjukvården.

  På rekommendation av mina kollegor väljer jag att vara anonym. Det behövde man aldrig i Mälardalen. Är det lågt i tak på västkusten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De allra första inläggen på Uddevallabloggen handlade om sjukvården. Sedan dess har det varit många turer och mycket är avhandlat på bloggen. Ingen har motsagt uppgifterna på bloggen och tyvärr har det visat sig att bloggens förutsägelser har slagit in, ibland med råge.
   Vid ett par tillfällen har bloggen censurerats av Västra Götalandsregionen, dvs det har inte gått att komma in om man sitter i VGR-nät.
   Bloggen har fått många tips om nyheter både från personalen "på golvet" och chefer på olika nivåer. Dessa har då varit anonyma. Uddevallabloggen lämnar inte ut sina källor.

   Radera
 2. Oroligt! Vi borde bojkotta Bohuslänningen som ingår i samma koncern som TTELA. Tack Gunnar för att du hjälper oss på golvet. Ledningen lyssnar inte på oss.

  SvaraRadera
 3. Det är inte alla förunnat att kunna se ett sjukhus från sitt köksfönster!
  /M.

  SvaraRadera
 4. Infamt och nedrigt är det. Heja Gunnar! Fortsätt bevaka NU sjukvården. Vi är många på din sida!

  SvaraRadera
 5. Fortsätt kampen mot nedläggningen! Bohuslän måste ha ett riktigt sjukhus!

  SvaraRadera
 6. Skrämmande brist på insikt från den ledarskribenten? Hon behöver helt uppenbart någon som kontrollerar vad hon skriver INNAN det publiceras!

  "Tvåstad" f.ö.. det har väl runnit rätt mycket vatten under broarna sedan detta var ett vedertaget uttryck?

  Först kom Trestad och sedan Fyrstad när avstånden minskade..

  I hennes värld verkar alla utanför THN-VBG få klara sig bäst de vill??

  Fy f-n att sådana korkade saker publiceras på bästa plats!

  /En som trodde att han bodde i fyrstad / VGR där det är illa med vården som det är

  SvaraRadera
 7. Vore det inte bättre att Bohuslän lämnade Västra Götaland och blev ett eget län? Att hänga med västgötarna som ett oönskat tillskott gör ingen glad. Kan Halland vara självständiga så borde väll vi kunna?

  SvaraRadera
 8. Kan bara hålla med Kalle B!! VGR har inte givit något gott vad gäller vården iaf!! Vad gäller annat som ev. skulle ha blivit bättre så vet jag inte vad det skulle vara?
  /Roland

  SvaraRadera