2012-11-11

Komfortabel seger för Kropps dam mot Boden 28-23 (14-11)

Det blev en komfortabel seger för Kroppstjejerna i dagens match mot Boden i Agnebergshallen. Det kändes redan före start att Boden skulle få det svårt då de ställde upp med endast nio utespelare i truppen. Kanske för att hålla nere resekostnaderna?

Kropps tog kommandot direkt och segern var aldrig hotad även om några av Bodensarna var riktigt vassa. Nr 88 Annica Sundqvist var livsfarlig på linjen men togs hårt av Kroppsförsvaret.

Mot slutet av första halvlek punktmarkerade Bodensarna Lina Barksten och fortsatte med det en bit in i andra. Efter ett tag blev det till och med dubbelpunkt då även Carolina Järlstam punktades. Då punktmarkeringarna inte gav önskat resultat för Boden upphörde dessa.

I hemmalaget gjorde Sarah Börjesson en bra match. Och återigen var de båda ungerskorna, målvakten Timea Pap och vänsterhänta Nora Kovacs, mycket bra och Kovacs gjorde ett par vassa mål både från ytterkanten och från nio meter. Jag hade inte protesterat om hon hade fått pris för bästa spelare i Kropps.  //

4 kommentarer:

 1. Laget heter Kroppskultur.

  SvaraRadera
 2. För mig heter det GFK. Mvh 50-talist.

  SvaraRadera
 3. Kropps Dam är ju nerlagt....så antingen blir det GFK eller GF Kroppskulturs damer... Skärpning Gunnar

  SvaraRadera
 4. Sluta skriv Kropps hela tiden i alla dina blogginlägg om detta lag, Gunnar!

  Dom heter ju faktiskt Kroppskultur eller mer korrekt GF Kroppskultur!

  Källa: http://www.kroppskultur.com/

  SvaraRadera