2011-02-19

Kropps dam - IVH Västerås 21 - 19 ( 11 - 11)

(Lina Karlsson)

Kropps tog en ny seger idag. IVH Västerås kom till Agnebergshallen och fick se sig slagna med 21-19 då slutsignalen ljöd.

Västerås bäste spelare var Uddevallatjejen Lina Karlsson, fostrad i Kropps, men den här gången fick hon finna sig i att få stryk av sina gamla klubbkompisar.

I hemmalaget gladde särskilt Lina Barksten med sitt fräcka spel. Jag hade inte protesterat om hon hade fått priset till bäste hemmaspelare. Storasyster Kajsa Barksten gjorde också en strålande match och tillsammans svarade systrarna för hälften av hemmalagets mål. Priset till bästa spelare i Kropps gick återigen till inlånade målvakten Caroline Jönsson som gjorde sin sista match i Kroppströjan.

Jenny Alm brukar få finna sig i att bli punktmarkerad och blev så efter 15 minuter i den första halvleken. Nytt för dagen var att Kropps i andra halvlek råkade ut för en dubbelpunkt då även Sofia Nyström punktmarkerades. Frågan är om det var så smart av Västerås? Det blev ju glesare bakåt på det viset.

Det känns lite bättre för tjejerna nu, men tre matcher återstår. I nuläget har Kropps fyra poäng ner till Kärra, som i nästa match möter serietvåan Lugi. //