2011-01-10

Sten Axelsson kommenterar sin avgång

"2011-01-10
Extra Chefsbrev


Sten har ordet

God fortsättning på det nya året!

Efter drygt fem år i NU-sjukvården där mitt huvudsakliga uppdrag har varit att genomföra Vård 2010, är det dags för mig att gå vidare mot nya uppdrag inom Västra Götalandsregionen.

Jag vill på detta sätt informera er om att jag efter Regionstyrelsens MBL-förhandling idag har utsetts till Servicedirektör för Regionservice, en tjänst jag kommer att tillträda den 1 februari.

Efter morgondagens MBL i NU-sjukvården kommer jag att utse en tillförordnad direktör i avvaktan på en permanent lösning.

Mer information kommer att ges på intranätet efter morgondagens MBL.

hälsningar
Sten Axelsson
Sjukhusdirektör"

4 kommentarer:

 1. Stackars regionservice !

  Assarssons kommentar är väl att notera i förra mailet...

  "Resultatinriktad"...

  Vad är det? Minusresultat. Miljardkarusell och massor av patienterna i korridorerna på NÄL.

  Resultat?

  Eller är det att oavsett konsekvens för patienterna uppfylla politikernas verklighetsfrämmande beslut....

  Ja, så måste det vara.

  SvaraRadera
 2. Ja, så är det nog!

  SvaraRadera
 3. Det var ju direkt beklämmande att här på UB läsa Lars Körners försvar av vård 2010! Inte nog med att det är ett ekonomiskt/produktivt fiasko, det värsta av allt är det att arbetsmiljön är sämsta tänkbara på grund av att Lars K varit med om att bygga upp en struktur där avstånd/kommunikation med övr personal har varit NOLL! Katastrof 2010.
  -Mikael R

  SvaraRadera
 4. Ja nu är han färdig med uppdraget från socialdemokrater, Fp och C och har skött det helt enligt den politiska viljan, att det sen är ett katastrofsjukhus i nöd som han lämnar är en sak, men att han dessutom ska få en specialtjänst är ju också politikernas förtjänst!
  Det ekonomiska ansvaret med alla extrakostnader från nya byggen på NÄL till anställningsstopp som lett till ökade kostnader för inhyrd personal är något som Sten själv borde betala av resten av sin levnad.
  Ronny Olsson

  SvaraRadera