2011-01-21

Kropps herr - Warta 26 -27 (12 - 12)

Kropps herrar mötte Warta ikväll och det var ingen höjdarmatch. Warta tog direkt initiativet och ledde under de första 20 minuterna med hela tiden med ett par mål. Då lyckades Kropps utjämna till 8-8, men så ryckte Warta igen till en tvåmålsledning. I halvtid hade Kropps gått ikapp till 12-12.

Kropps ledde för första gången efter en minut i andra halvlek med 13-12 men sedan följdes lagen åt men merendels med Warta i ledningen. Med en dryg minut kvar av matchen var det lika 26-26 men tyvärr lyckades inte Kropps försvara sig utan släppte in ytterligare ett mål under sista minuten.

Efter den senaste tidens Kroppssegrar kändes det som fullständigt onödigt att förlora dagens match. Massor med tekniska fel och understundom stor håglöshet präglade Kroppsspelarna. Nej den här matchen glömmer vi snarast.