2008-05-10

1958 års studenter på återbesök i hemstaden


I dag hade jag nöjet att guida en grupp som tog studenten vid Uddevalla Högre Allmänna Läroverk 1958. Flertalet av dem är i dag bosatta på annat håll än Uddevalla. Det var Olle Lundgren som bjudit in mig. Olle har medverkat här på Uddevallabloggen tidigare. Han står längst till höger i övre raden. Och vädret var förstås helt fantastiskt.//

5 kommentarer:

 1. Ett mycket varmt tack till Gunnar för hans, av oss 1958 års studenter, mycket uppskattade guidning genom centrala Uddevalla.

  SvaraRadera
 2. Lustigt nog känns det som om jag känner igen hälften ungefär. Trots att det är en årgång långt ifrån min. Men nästan alldeles tvärsäker är jag på att jag var på studentmottagningen hos en i sällskapet. Vi sågs på en begravning för några år sedan och som vanligt undrade man vart den där långe stilige ynglingen tagit vägen. Vad han undrade kan man ju bara gissa.

  SvaraRadera
 3. Annaa: En av "ynglingarna" i gruppen pratade om Svante M då vi stod framför Kilbäcksgatan 28. Månne var det den långe stilige ybglingen?

  SvaraRadera
 4. Olle: Det var ett härligt gäng att guida!

  SvaraRadera
 5. Gunnar; skulle man kunna gissa, men det kan ha varit någon annan också, det där var ju min brors årsbarn och även om han inte gick på gymnasiet så var han ju väl känd i stan, inte minst dess nöjesliv.

  SvaraRadera