2008-05-06

Var är Splendid Ace?


(Arkivbild)

Som ni kanske märker har jag roat mig med att följa Ace-båtarnas ankomst till Uddevalla hamn. För ett tag sedan var det ju två Ace-båtar här samtidigt. Paradise Ace och Eternal Ace var det. De kom med några timmars förskjutning och låg sida vid sida på Sörvik. Men i bara några timmar, sedan avgick de.
Nu har jag hållit utkik efter nästa båt, Splendid Ace, som enligt Uddevalla Hamnterminals hemsida http://www.uddevalla-hamn.se/ skulle ha kommit i går.
Men icke! Möjligen har den smugit förbi utan att jag märkt det? Men något konstigt är det. Hamnens hemsida har inte uppgraderats sedan den 28 april. Den verkar ha hängt upp sig. Och kanske det är så att i och med det, går det ingen fartygstrafik heller? Det verkade nämligen stendött i hamnen då jag cyklade hem längs Strandpromenaden ikväll.
Sedan jag började uppmärksamma Ace-båtarna på Uddevallabloggen har följande båtar anlöpt hamnen: Cougar Ace, Eternal Ace, Firmament Ace, Luminous Ace, Marvelous Ace och Paradise Ace. Och så väntar vi alltså på Splendid Ace.//

3 kommentarer:

  1. De kanske sympatistrejkar med syrrorna.

    SvaraRadera
  2. Tänkte ta bild på fartyget förut från Svenskholmen men såg att du var där själv och fixade det :-)

    SvaraRadera
  3. Ja, det var en händelse att jag fick se fartyget under Uddevallabron.

    SvaraRadera