2007-12-14

TACK ALLA!


(Illustration Janne Dahl)
Stort Tack till alla för vänliga kommentarer på bloggen, många e-postmeddelanden, sms, brev och vänliga ord från kända och okända jag möter dessa dagar!
Förväntningarna tycks vara stora och jag kan bara lova att göra mitt allra bästa. Jag vill också påminna om att jag ser uppdraget som ett lagarbete tillsammans med Gustafsbergsstiftelsens styrelse som är min uppdragsgivare.//

1 kommentar:

  1. Väl bekomme!som det hette förr i tiden. Går du in med inställningen att det är ett team-work, så är det en bra början. Det utesluter ju inte att du tar egna initiativ och får dom (förhoppningsvis) väl förankrade till att bli goda och vettiga handlingar.
    Känner du trycket från många generationer bakåt och för de kommande på dina skuldror? Jag skulle inte orka ett sådant ansvar, men det är bra att någon vill ta det! Lägg upp det som ett maratonlopp, för du skall, hoppas man, hålla distansen ut.
    Än en gång LYCKA TILL!!!

    SvaraRadera