2013-11-05

ttela:s ledarredaktion förnekar sig inte

Den 16 januari i år hade ttela en ledare som jag först tolkade som en infam och nedrig insändare. Läsare påpekade att det inte var en insändare utan en ledare skriven av ledarskribenten Ulla Andersson.

Är det samma ledarskribent som är i farten nu? Den är inte undertecknad men är ett lokalpatriotiskt inlägg för Tvåstad, dvs Trollhättan och Vänersborg och mot Uddevalla.

Så här står det bland annat: "Dels på grund av ökad tillströmning av patienter, dels på grund av att ortopedakuten flyttar hit. Det senare är en klar förbättring för tvåstadsborna, en genväg för folk som brutit armar och ben och som oavbrutet forslats till Uddevalla".

Läs hela ledaren här http://ttela.se/asiktdebatt/ledare/1.2493135-kronisk-brist-pa-akuten-

Läs den förra ledaren av Ulla Andersson här http://uddevallare.blogspot.se/2013/01/infam-och-nedrig-insandare-i-ttelase.html   //

8 kommentarer:

 1. Dags att kontra med samma mynt i Bohusläningen. Jobba för färre utskänkningsställen för alkohol i Tvåstad så minskar säkert tillströmningen till ortopeden i Uddevalla!

  SvaraRadera
 2. Kul kommentar annars på en sorglig insändare: "folk som brutit armar och ben och som oavbrutet forslats"...hur går det till?

  SvaraRadera
 3. PK media splittrar samhället allt mer. Uddevallas bästa redaktion ligger vid torget. Tack Gunnar för att du ger oss ett alternativ till blaskorna Bohusläningen och Ttela.

  SvaraRadera
 4. Bort med Västra Götalands län! Jag vill ha tillbaka "Bohus-län"!

  Då kan vi styra upp och få ordentlig ordning på sjukvård, skola osv i vår egen region med ett fullt utrustat Uddevalla sjukhus som servar hela Bohuslän via E6:an + helikopter.

  /C

  SvaraRadera
 5. Bojkotta Stampen AB!

  SvaraRadera
 6. Och hur är det att "oavbrutet forslas" till NÄL, sjukhuset som ligger i mitten av ingenstans. Inte kul alls för någon! Mörkt, ödsligt och väldigt trist när man kommer ut efter 8 timmars väntan i överfulla lokaler! Totalt deprimerande oavsett om man är patient eller anhörig.

  SvaraRadera
 7. Både Ttela och Bohusläningen har tagit bort kommentarsfälten på väsentliga artiklar! Svara!! Vad är ni rädda för?? Negativa kommentarer mot den undermåliga "journalistiken"?? Är ni på gång att lägga ner er själva?? Tidningar som bara vill ha medlöpare är nedläggningshotade....

  SvaraRadera
 8. NÄL som nära anhörig varit med om en "resa" där, det var både bedrövligt o fruktansvärt sorgligt....kan inte beskriva allt här. Rädd för att bli sjuk och hamna där............Sedan tycker jag att man kan skrota hela Västra Götalandsregionen. Tänk vad pengar man skulle spara in på detta och istället kunna lägga dessa pengar på vården och på personalen som driver detta tunga arbete.....

  SvaraRadera