2013-10-20

Har du fått mejl av mig så kan det vara falskt

Just nu väller det in mejl, sms och telefonsamtal från många av er i min mejladressbok. Min mejl har blivit kapad och har således inte skickat något mejl om att jag är i Manilla och behöver pengar. är hemma och har just bytt lösenord på mitt konto. Mitt antivirusprogram är uppdaterat så jag tror att det räcker med lösenordsbytet.  //

4 kommentarer:

 1. Det där med lösenord kan vara knepigt och vanligt folk väljer ofta samma lösenord på flera olika tjänster såsom email, facebook mfl. Ofta väljs osäkra lösenord.
  Ett sätt att få hjälp med sådant så rekommenderar jag dig Gunnar..och andra läsare www.lastpass.com. Ett jättebra verktyg. För er som är på den lite nördiga sidan (som jag) och vill veta mer om lastpass, lösenord och kryptering i allmänhet kommer gilla denna podcast. http://www.youtube.com/watch?v=r9Q_anb7pwg Lastpass startar 52:45
  Har köpt det och har det på dator, platta, mobil.

  SvaraRadera
 2. Hej, Brottslingen som kapade din mail var inte riktigt uppdaterad. Igår kväll var du ju i Folkets Hus för att berätta, inte hade du farit iväg till Manilla.....
  / Kaj

  SvaraRadera
 3. Vilka hemska människor det finns. Skönt att du är hemma och mår bra.

  SvaraRadera
 4. Anders johansson2013-10-21 13:16

  Förstod att det inte va du som skickade så jag skulle saga till dig att det var någon som kapat din mailbox men när jag gick in på bloggen så förstod jag att du redan visste

  Hoppas att det räcker med den åtgärden

  SvaraRadera