2013-10-01

Förtydligande om Dimakis roll

Förtydligande rörande blogginlägget den 24 september som rör Peter Götells ledare i Bohusläningen om Essam El-Naggars uttalanden kring händelserna i Egypten:
 
Angelica Dimakis namn nämns i ett publicerat mejl från Götell till El-Naggar. Det ska förtydligas att hon som reporter på Bohusläningen varken skrivit någon artikel i ämnet eller varit inblandad i arbetet kring artiklarna på annat sätt än att hon fungerat som en neutral och oberoende förmedlare av El-Naggars synpunkter kring artiklarna till ledarredaktionen.
 
För den som fortsatt läsa i ämnet på den, i bloggen, rekommenderade Facebooksidan kan det vara värdefullt att veta att eventuella löften om att få läsa det som ska publiceras i Bohusläningen i förväg endast görs mellan skribenten i fråga (i detta fall Peter Götell) och den citerade (Essam El-Naggar). Inte heller där hade reportern någon roll.  //

4 kommentarer:

 1. Den senaste tidens agerande från dig Gunnar mot Bohusläningen gör mig besviken. Trodde du var en sansad man men du är ju bara en feg krake. Stå upp för dina åsikter och handlingar i stället för att skylla på tidningen. Lågt!

  SvaraRadera
 2. Är det någon som fattar vad Anonym 15:02 menar? Jag gör det inte.

  SvaraRadera
 3. Skäms Anonym 15.02! Fegt och lågt att inte skriva sitt namn. Heja Gunnar! Vi är många som står bakom dig.

  SvaraRadera
 4. JA, det är ju att stå för sina åsikter, att skriva dumheter anonymt, ha ha!
  Heja Gunnar!!

  SvaraRadera