2011-06-27

Jovisst är båten sjövärdig

(Foto Ulf, Midommardagen)

Få blogginlägg väcker så många olika åsikter som den här båten. Antingen tycks man vara för eller emot att den ligger vid Bohusläns museum. Där låg den för övrigt som synes inte alls under del av Midsommarhelgen. Idag är den dock tillbaka på sin plats igen. //

5 kommentarer:

 1. Det är en fin båt! Särskilt när den nu är nymålad! Och han betalar sin avgift för platsen som alla andra i hamnen antar jag?

  SvaraRadera
 2. När det står att Ulf G. Eriksson tagit bilden blir jag, Ulf G. Eriksson väldigt nyfiken, det finns alltså en Ulf G. Eriksson till i dessa trakter. För jag Ulf G. på Skolgatan har inte tagit den bilden. Vore intressant att veta så att vi inte blir förväxlade med varandra, Ulf G. Eriksson och jag, Ulf G.

  SvaraRadera
 3. Ulf G: Nej, det var fel av mig. Jag drog slutsatsen att det var du som skickat mig bilden, men nu ser jag ju att det inte var det. Rättar till det i texten.

  SvaraRadera
 4. Vackert fartyg som väl pryder sin plats i hamnen
  Lova oss Uddevallabor att du stannar!

  SvaraRadera
 5. Anonym.. Tack och visst är det våran plats och som vi således då betalar för.

  Hej Ulf ne heter Ulf Fast utan G då. och vi bor faktiskt inte så långt från varandra.

  Till Havs... Jo det är allt tänkt att båtens ska vara kvar om inte Gustav eller nån annan köper en helsvensk till oss i stället ;)

  Sedan kan jag ju berätta att båtens syfte är som dyk och Havsfiske fartyg och ev Sjöassistans och om någon är sugen på att hänga med på nån tur framöver så är det bara att hojta till på Tajfun@bredband.net

  Vi kan även tänka oss att stå till tjänst till Museet och dess marin arkeologiska avdelning och dess utgrävningar då det är något som intresserad även oss. Vet ni kan behöva en bra arbetsplattform vid större utgrävningar ;)

  Kommer även att finnas dyk kompressor och läns/dammsugar pumpar ombord, en kran med wire spel ska sättas på så vi kan vara behjälpliga med mycket inom det marina, T.e.x bryggor, bojar, bärgningar osv

  SvaraRadera