2010-09-18

Välkommen till en nostalgisk vandring på I 17

 
I morgon, söndagen den 19 september, är alla välkomna att följa med mig på en nostalgisk vandring på I 17:s gamla kasernområde på Kvarnberget.

Vandringen sker i Uddevalla Hembygdsförenings regi och bl a utlovas ett besök i den anrika Officersmässen i Kanslihuset.

Start kl 15.00 vid f.d. Kasernvakten (infarten till regementsområdet vid Västgötavägen mittemot Hallavägen).

Hembygdsföreningen tar tacksamt emot 20 kr/person.

Alla är hjärtligt välkomna! //

3 kommentarer:

 1. Gunnar. Jag hade gärna kommit men val på min nuvarande hemmaplan lägger hinder i vägen. Om jag hade kunnat medverka vore det ju som handen i handsken då det var min inhägnande uppväxtplats i 15 år. Därför valde jag att göra värnplikten på annan plats, dåvarande kungl Göteborgs luftvärnskår.

  SvaraRadera
 2. Hej Bengt! Ja du hade ju utan tvekan varit en tillgång vid rundvandringen. Undrar hur du bad dig åt att undgå att göra lumpen på I 17? Jag försökte få komma till Ing 2 i Eksjö, men mönstringsförrättaren stirrade kallsinningt på mig och sa: "Typisk infanterist!" och så stämplade han mitt kort med I 17.
  Undrar hur livet tett sig om jag hamnat i Eksjö?

  SvaraRadera
 3. På ING2 i Eksjö gjorde jag lumpen 83-84.

  Ville göra det på annat ställe än I17 och valde ING2 som första alternativ. T2 och P4 var de andra valen.

  F.ö ligger "min" röstlokal på I17´s område..

  /Uddevallare

  SvaraRadera