2009-05-06

Hus vid HästepallarnaSom Dan skrev i en kommentar begåvades rastplatsen vid Hästepallarna igår med ett litet hus.

Så här ser det ut. //

10 kommentarer:

 1. ...Uddevalla behöver snarast ett skönhetsråd!!!!!!
  Ulf G.

  SvaraRadera
 2. Det är så vackert så man blir tårögd

  SvaraRadera
 3. Herregud, vad ni gnäller, gubbar! Med lite gräs och buskar runt omkring så kommer det knappt att synas. Och dessutom behövs det ju. Har följt era kommentarer och ínlägg en tid och osökt far tanken till de grumsande gubbarna i The Muppet show... Kram på er från Tanten

  SvaraRadera
 4. Mitt förslag är att måla "stugan" grön och att plantera buskar runt om
  Hälsningar från en tant till

  SvaraRadera
 5. ...Tanterna låter som vissa politiker från Uddevalla. De som godkände bygget av Domushuset och Åhléns på vardera sidan av Kilbäcksgatan. En av Sveriges fulaste gatstumpar.

  Inte nog med att avloppet från Ljungskile körs där i rören högt upp i luften ovanför gångbron på Strandpromenaden. Nu detta anskrämliga bygge, på det som en gång var en av Sveriges vackraste stadsinfarter.

  SvaraRadera
 6. Då vore det ju helt perfekt att bygga över hela skiten med ett dass,(behöver aldrig tömmas, bara pumpa ner skiten i röret) terrassera upp där lite och så blommor o buskar m.m.

  SvaraRadera
 7. Gunnar, återigen, "Gatukontoret" existerar inte. Har inte gjort det sedan 80-talet.

  SvaraRadera
 8. ...det var väl det vi misstänkte, med tanke på alla hålen i gatorna i Uddevalla. Att vara cyklist i den här stan är inte bara farligt för alla bilister som måste klämma sig förbi oss cyklister med våra liv som insats. Allt för att vinna några sekunder. Det är farligt på grund av alla hål också.

  SvaraRadera
 9. Det ser nästan ut som om vi väntar stadsbesök från underjorden! Tänk er att dörrarrna öppnas och under ett pukcrescedo kliver potentaten ut i full gala. Det hade varit något att ta till i den desperata jakten efter marknadsföringsargument för bygden! Jag vidhåller att ljusskylten från Västerlångatan skulle vara ytterligare stämningsskapande. Dessutom skulle ju trädet kunna vara kvar.
  Skall vi inte vara tacksamma för att vi får det så fint ordnat för oss?
  Dan Turesson

  SvaraRadera