2009-05-28

Förfulning av stadskärnanNiklas T skriver:

"Får det verkligen se ut som det gör på Lagerbergsgatan 15? Där påbörjades ett arbete i vintras men sedan har inget hänt."

Jag har också observerat detta och det är ju direkt en förfulning av stadskärnan. Jag inbillar mig att det finns regler för sådant här. Om inget händer snart borde Miljö och Stadsbyggnad reagera. Jag har skrivit om detta arbete här . //

5 kommentarer:

 1. Har renoverats på den kåken i många år nu, är ju synd att hoppas på att det ska gå snabbt :-)
  För att fråga något annat:
  Vet någon vad en gul järnvägsvagn gör för något med spåren på kväll/natt. Nu är klockan 23 och den för ett himla oväsen utanför Hönseberget. Hade jag haft jobbdag imorgon hade jag ringt upprörda samtal, men nu är jag ju ledig :-)

  SvaraRadera
 2. Fan va det klagas pa denna bloggen. Lat folk gora vad dom vill med sina hus.

  SvaraRadera
 3. Ha Ha, en av dom mest klockrena kommentarerna på denna blogg

  SvaraRadera
 4. Citat: Fan va det klagas pa denna bloggen. Lat folk gora vad dom vill med sina hus.

  Låt DU då folk skriva vad de vill på denna bloggen?

  SvaraRadera
 5. Såg likadant ut idag när jag passerade..

  SvaraRadera