2008-10-05

Även jakthundar kan

Jag har fått några mejl angående mina inlägg om varg nyligen. Jag vill förtydliga att vad jag var kritisk till var att man publicerar vissa bilder, exempelvis en närbild på en jakthund som vargar helt eller delvist ätit upp. Att publicera en sådan bild späder, enligt min mening, på varghatet.

Därmed inte sagt att jag inte kan känna empati för dem som på det sättet blir av med en trogen och älskad hund. Men hunden blir ju inte levande igen för att en sådan bild publiceras.

Men även jakthundar kan (varning för otäck bild). http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3461267.ab //

1 kommentar:

  1. Du fick öppna en extra dörr vid en vargföreläsning för att det var så mycket folk där (varghatare vill jag minnas att du kallade dom, moget!!). kanske var det för att det är människor som detta berör till skillnad från skrikapor som bara vill sitta på läktaren och gapa och springa "betongjunglen 08 förståsigpåares ärenden, sorgligt.
    Mycket folk kom alltså och ändå förstår du inte, suck.
    Rickard

    SvaraRadera