2008-10-16

Uddevallafesten 2009

Insänt av Matts Willborg:

"Välkommen!
Vi planerar en kommande härlig fest sommaren 09 för oss födda 1943-53 (ca), som antagligen gått på Praktiska, UHAL, Flickskolan, Restenäs eller Agneberg eller som annars är trevliga personer med Bohusanknytning.


Det finns massor att ventilera och - när det kommer till skott - praktiska saker att uträtta. Dina idéer, uppslag och erfarenheter är viktiga. Poängen är att vi ska ha kul och träffas. Ett hjärtligt möte med saltstänk.

Observera att det inte handlar om något dukat bord! Vi måste tillsammans hjälpas åt att fixa lokal, mat/catering, privat-fest-tillstånd m m. Frågor om fest och forum uddevallafesten@gmail.com .

Läs mer om Uddevallafesten 2009 här http://uddevallafesten.forumotion.com/index.htm

5 kommentarer:

 1. Aha, åldersgränsen höjd! Förra budet var födda 48 - 53. Snart kanske den glider åt andra hållet, har en god vän född 57 som absolut tycker hon borde kvala in!

  SvaraRadera
 2. "...för OSS(?) födda 1943-53 (ca)..."
  Är detta en gällande åldergräns för Uddevallabloggen också? Kanske dags att lämna denna intressanta läsning åt sitt öde man/jag långt ifrån platsar åldermässigt!?

  SvaraRadera
 3. Observera att inlägget är insänt till Uddevallabloggen. Det betyder inte att jag står bakom inbjudan till den aktuella festen. Alla, oavsett ålder, är välkomna att läsa Uddevallabloggen.

  SvaraRadera
 4. Och alla födda tidigt fyrtiotal och senare är välkomna till Uddevallafestens forum och det planerade partajet! Åldersgränserna är väldigt luddiga, det är inte födelseåret som är det viktiga. Det är viljan att vara med, förhoppningsvis hjälpa till med praktiska saker och att sprida det glada festbudskapet vidare som är avgörande för om det blir nå´n fest eller ej. Skriv gärna till uddevallafesten@gmail.com om Du har frågor eller vill drämma näven i bordet. Välkommen / MAtts W

  SvaraRadera
 5. PS) Glöm inte ett det är Peter Hagrens idé med en Uddevallafest. Heder åt honom! / MAtts

  SvaraRadera