2008-10-22

Ny Kroppsseger, 35 - 29


(Här har Avesta Brovallens försvar tvingats stoppa Lina Karlsson med ojusta metoder)
Kropps damer vann hemmamatchen mot Avesta Brovallen med 35 - 29. Men det var från början ett mycket tveksamt och slarvigt spel från hemmalaget. Rapporterna från bortamatchen där Kropps slog Heid nyligen berättade om ett beslutsamt spel från tjejerna. Det såg man inte mycket av i inledningen av kvällens match. Avesta var i ledning emellanåt men Kropps ledde i alla fall med två mål i halvtid.
Det var inte förrän sista kvarten som hemmalaget definitivt tog kommandot. Och då började även målvakten Anna Baldesjö att ta en del "otagbara" skott. Jenny Alm fick pris som bästa spelare för sina nio mål, men annars är Lina Karlsson min favorit. Hon är lite ojämn men när hon väl kommer igång bryter hon sig fram genom motståndarnas försvarsmur och gör ofta mål eller så tvingar hon dem att stoppa henne med ojusta medel med straff som följd.
Vi var 587 betalande åskådare och det är väl en siffra som Kroppskultur får vara nöjda med. Någon herrmatch har jag ännu inte sett i år, men det kanske blir av då det rapporteras om bra spel och flera segrar. //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar