2008-10-03

Varg rev jakthund

I dag rapporterade SR Väst att en jakthund blivit uppäten av minst en varg på Sågebackens skjutfält norr om Uddevalla.

Jag hoppas nu att Bohusläningen INTE har en närbild på den uppätna hunden i morgondagens tidning. Jag vet inte varför det är en sån sensation att visa sådana bilder. Det spär utan vidare på varghatet.

Dessvärre är jag rätt säker på att tidningen har en sådan bild. Jag hoppas verkligen att jag har fel. //

5 kommentarer:

 1. Hoppas det är en första sides bild så kanske vi blir av med Vargarna i Bohuslän för gott dom har inge här o göra i Norrland kan dom va om ens där ....

  SvaraRadera
 2. Gunnar, se Bohusläningens nätupplaga och dina farhågor besannas: http://www.bohuslaningen.se/artikel_pm_standard.php?id=398239&avdelning_1=101&avdelning_2=101&avdelning_3=0

  SvaraRadera
 3. "Första sides bild " ????????? det finns ju faktiskt en familj som ägde hunden som kanske inte vill se detta.........Eller ?

  SvaraRadera
 4. Den som ville se bilden hade möjlighet att titta precis som det fanns en möjlighet att avstå.
  Varken vargälskare eller varghatare gynnas av censurtänkande.

  SvaraRadera
 5. Om jag slår upp papperstidningen en morgon och en sådan bild finns där, kan jag inte värja mig. Däremot varnade Bohusläningen i sin webbupplaga om otäcka bilder innan man klickade på länken. Där håller jag med om att man kunde välja att låta bli att titta.

  SvaraRadera