2008-10-24

Bloggproblem

I går kväll blev det inget inlägg. Skälet var att det blivit något tekniskt fel på Blogger, så jag kom helt enkelt inte in i programmet. I stället ägnade jag mig åt att försöka få någon fason på Uddevalla Hembygdsförenings hemsida http://www.uddevallahembygd.se/ Den ligger på ett webbhotell som heter Surftown och det kan jag absolut inte rekommendera. Något mer användarfientligt får man leta efter. //

6 kommentarer:

 1. Jag har allt undrat lite över den hemsidan, men inte velat fråga för jag vet att du är strängt sysselsatt med dit arbete åt bl.a. Gustafsbergsstiftelsen.
  Roligt att det blev en hemsida! Härlig bild från torget med de gamla glasskioskerna och en finfin flygbild på Wessmanska!
  Tack Gunnar för ditt arbete!
  Hälsningar rolf ohlson

  SvaraRadera
 2. Beträffande kommentarrutan så fungerar det ej med "Namn/URL". Man får ta till "Anonym".
  rolf ohlson

  SvaraRadera
 3. Jag förstår orsaken till din kommentar om Surftown när jag ser hemsidans förstasida. Retligt!

  Hembygdsföreningen hade ju en tidigare hemsida som innehöll lite mer information än den nuvarande. Är påfyllning av innehållet på gång? Saknar även ett något fylligare programinnehåll.

  Hälsningar P-A Olsson

  SvaraRadera
 4. Nej, föreningens "hemsida" har en längre tid i praktiken inte funnits. Och självklart skall det bli mer info efterhand. Mitt största problem just nu är att bilden i huvudet försvinner varje gång jag går in och redigerar en text och blondinen med blå bakgrund dyker upp igen. Skall nu ringa "supporten" igen. Men den jag pratade med i går hade ingen pedagogisk talang.

  SvaraRadera
 5. Men kära nån, rosa rådhus, hu så hemskt!

  SvaraRadera
 6. Ja, och en gång i tiden var det inte putsat alls (så är det på baksidan). Då såg det ut som Hasselbackshuset, samma holländska tegel.

  SvaraRadera