2008-10-05

Läs om Uddevalla i Annaa Mattssons blogg

Ibland har jag länkat till Annaa Mattssons blogg med påföljden att hon upptäckt att hon får väldigt många fler läsare på sin blogg än annars. För att behålla dessa nya läsare har hon skrivit att en idé kan vara att skriva ordet Uddevalla i sina inlägg. Och det har hon också mycket riktigt gjort sedan dess.

Dock vill jag tipsa om att Annaa skrivit väldigt mycket om Uddevalla även längre tillbaka, dvs långt innan jag länkade till hennes blogg.

Och där finns mycket smått och gott som kan vara väl värt att läsa. Gör så här:

Gå in på http://annaamattsson.blogg.se/

Skriv Uddevalla i sökrutan till höger och klicka på Sök (och idag fick jag 208 träff).

Mycket nöje! //

6 kommentarer:

 1. Kikade in här och vill lämna lite fotspår efter mig :)

  SvaraRadera
 2. Tihi, jag undrade lite om du varit i farten igen, och så var det. Borde kanske katalogisera lite bättre. Men jag kör vidare ett tag efter vännen Evis, trogen Uddevallabesökare, råd att slänga in lite Uddevalla mest varje dag.

  SvaraRadera
 3. Hej Gunnar, en hälsning på min blogg till dig sa att du skulle kolla in den här länken;-)
  Jag har kollat så det inte är något barnförbjudet....
  http://www.barstol.nu/stieg/

  SvaraRadera
 4. O B S !
  Jag fick VARNING när jag skulle gå ut på sajten som " fritt ur hjärtat " rekommenderar.

  SvaraRadera
 5. Anonym, då har du allt en väldigt hög säkerhet, för det är så vitt jag kunnat se en ganska sansad blogg. Mycket skrivet om Stieg Larsson, om musik, kultur, politik mm. Har skullat en del och fortfarande inte sett något "farligt".

  SvaraRadera