2007-05-10

Flyter igen.......(Klicka på biderna så blir de större)

Nu flyter båten igen. Den är lite mer skamfilad än förut. Bordläggningen som legat under vatten är ordentligt genomblöt och färgen lossnar. Nu håller vi tummarna.//

2 kommentarer:

 1. Man kan ana att kajplatserna just här inte är de dyraste av antalet vrak att döma. Eller också är det kajplatserna som är så dyra att båtägarna inte har råd att lägga pengar på att hålla flytetygen flytande.
  För övrigt har ni ju duktiga marinarkeologer kopplade till Bohusläns museum. Kanske de kan passa på att undersöka båtarna de få timmar de håller sig på vattenytan:-)

  För övrigt är jag så intresserad och road av Uddevallabloggen att jag köpt en genväg till den. Varsågod Gunnar. Du får den av mig:
  http://uddevallabloggen.info

  SvaraRadera
 2. Hej Per!
  Tackar allra ödmjukast för genvägen! Jag är för mycket amatör för att helt förstå mig på det, men jag har förstått att då man klickar på den hamnar man på Uddevallabloggen. Jag mejlar dig med mer frågor om detta.

  I kväll hade jag tänkt skriva om fabrikör J A Andersson men kom hem så sent att jag inte orkade. Fick bli lite kort om Uddewalla Weckoblad.

  Jag har spelat in kvällens avsnitt av Svenska slag och skall njuat det på lördag. I morgon hinner jag inte för då skall jag till Landvetter och möta min frus släktingar från Australien.

  SvaraRadera