2015-01-21

Uddevalla Riksteaterförening presenterar stolt sitt utbud för våren 2015

Insänt av Uddevalla Riksteaterförening.

Andreas T Olsson är ett välbekant namn i Uddevalla, och hans olika produktioner har roat oss genom åren. På Östraboteatern 10 mars framför han sitt examensarbete från Scenskolan i Stockholm Sufflören- en teaterviskning. Monologen har fått lysande recensioner och spelats för utsålda hus på Dramaten.
Välkända är även Sanne Salomonsen och Mats Ronander, som tillsammans med Benneth Fagerlund bjuder på en rockhistorisk återblick med musik och berättelser 14 april. På spellistan finns både egna hits, såväl som musik av ABBA, Ted Gärdestad, Ulf Lundell och Eric Clapton.
Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill spegla detta genom att visa Sylvi, ett kärleksdrama som spelas både på svenska och finska. 16 april visas föreställningen på Folkets Hus.
Vårens föreställningar avslutas med Jag kommer härifrån, en varm och humoristisk föreställning som handlar om att möta sin bakgrund och berättar alltid våra minnen sanningen om hur det en gång varit? Den spelas 9 maj på Regionteater Väst.
Biljetter och mer information om utbudet får du på Medborgarkontoret, tel 0522-69 60 23 eller via ​www.ticnet.se 
Eller varför inte anmäla dig till vår presentation av årets utbud i Folkets Hus 3 februari kl 18.30? Anmälan senast 30/1.
Välkommen till en spännande teatervår! 

Gunhild Rydbom
Ordförande i Uddevalla Riksteaterförening
tel 0705- 10 80 27
uddevalla.rtf@gmail.com  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar