2013-09-12

Uddevallabloggaren utomlands

Som framgår av föregående befinner sig Uddevallabloggaren i tyska Schwangau två kilometer från gränsen till Österrike. Här mellan Alperna är det en värdelös internetuppkoppling därför inte så mycket rapporter.

Tyvärr kan jag inte närvara vid regementets 100-årsfirande på lördag. Jag efterlyser därför någon som med ord och bild från firandet vill publicera detta på Uddevallabloaggen. Gärna redan på lördag kväll då jag är åter och kan lägga ut det på bloggen. Mejla till mig på gunnar.klasson@gmail.com  //

3 kommentarer:

  1. Berätta gärna lite om Schwangau och visa bilder.

    SvaraRadera
  2. Älskar Tyskland. Det känns som att komma hem när jag åker dit...

    SvaraRadera
  3. Passa dig med att inmundiga för mycket av den Tyska ölen, den är förrädisk, den kan ge YRSEL!!!

    SvaraRadera