2013-09-18

Gå och se "Gustafsbergsfilmen" om Monica Zetterlund!

Ikväll har jag sett filmen om Monica Zetterlund. Främst gick jag dit för att se hur mycket av Gustafsberg som finns med i filmen. Filmbolaget hyrde Societetshuset i tre dygn i juni förra året och inspelningarna ägde rum både dagtid men kanske mest nattetid (för att undvika störande motorljud kan jag tänka mig).

I filmen föreställer Societetshuset Beppe Wolgers stora villa på Lidingö och en hel del kändisar, dvs porträttlika skådespelare, var där. Beppe Wolgers, Hasse och Tage, Vilgot Sjöman och Povel Ramel var några jag kände igen.
Scenerna från Gustafsberg var längre än jag trodde att de skulle vara, men framförallt är detta en riktigt bra och gripande film om Monica Zetterlunds liv. Monica spelades av Edda Magnason och hennes pappa av Kjell Bergqvist. Bådas rollprestationer var lysande.

En riktigt bra film som jag varmt kan rekommendera. Gå och se den!  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar