2013-03-11

Uddevallabron från undersidan

(Foto Ragnar von Knorring, Uddevalla. Bilden får laddas ned på den egna datorn och kan/får användas för privat bruk. Dock får bilderna inte användas för att göra papperskopior i mängd och /eller för kommersiellt syfte.)

Insänt av Ragnar von Knorring:

Ifall det är några av läsarna som undrar hur Uddevallabron kan se ut från undersidan en dimmig kväll i slutet av februari, så kanske jag kan stilla nyfikenheten med den här bilden.
Hälsningar
Ragnar von Knorring  //

6 kommentarer:

 1. Wow!Snygg bild Ragnar, men den har Du väl fixat till i Photoshop?
  Hälsningar Maj-Britt Jonasson

  SvaraRadera
 2. Mycket vacker bild. Härliga färger. Tack Ragnar!

  SvaraRadera
 3. Det undgår väl ingen att det är extremt photoshoppade bilder som Ragnar bidrar med :).

  De är dock fortfarande lika intressanta och fina :).
  /C

  SvaraRadera
 4. Photoshop eller ej - en verkligt konstnärlig Bild. Men kanske inter värdig ett medlemskap i ABF-fotoklubben.(hoppa över felslaget o låt oss fortsätta bloggmediets fina kontakter).Vem är Ragnar-?-det kan väl blogg-Gunnar berätta om. Var finns bilder på nybyggnaden av denna stora Uddevallabro? Låg ingen i Sunningen o fotade på den tiden? Var fanns Gunnar då? Hälsningar B.J.-foto Uddevalla 1947-55.

  SvaraRadera
 5. Tack för uppmuntrande kommentarer !
  Visst använder jag Photoshop. Men det är nog lika mycket arbete bakom kameran som vid datorn. För det mesta brukar jag ljussätta mina motiv med ficklampor och blixtar, dock inte denna gången. Vägverket har ju varit förutseende och monterat strålkastare även på undersidan av bron.
  Hälsningar
  Ragnar

  SvaraRadera
 6. Härligt med ett konstfoto. Tack!
  Hälsningar Marie Johansson

  SvaraRadera