2013-03-09

PB&S - bygg & städföretag


Insänt av PB&S:

PB&S i Uddevalla är ett litet företag med väldigt goda erfarenheter i bygg- och städbranschen, därför är du trygg hos oss. Du som kund är alltid i fokus och därför utför vi allt arbete noggrant, billigt och alltid efter dina önskemål. Vi är ett företag som står för vad vi lovar, och vi har väldigt goda referenser.

PB&S grundades år 2012. Verksamheten drivs som enskild firma, och utför både bygg och städarbeten. Pawel som är grundaren till företaget, är också den enda just nu som utför allt byggarbete i firman. Han har jobbat inom byggbranschen i cirka 20 år. Pawel har varit anställd i flera olika företag inom byggbranschen. Det senaste företaget han har varit anställd hos var Nordic kök i 5 år, vilket gav honom mycket goda erfarenheter av montering av kök. De kunder han har utfört arbete åt har alltid blivit imponerande utav hans arbete. Kunderna har alltid sagt att han är väldigt noggrann, att han har bra ordning på arbetsplatsen och att han utför arbetet väldigt fort. Detta gör att våra kunder alltid hör av sig till oss när de behöver mer hjälp.

Vi har väldigt bra priser på tjänster vi utför, till exempel för löpande räkning tar vi bara 180 kr inklusive moms efter ROT-avdrag för byggarbeten. Och fast pris bestäms vid möte. För mer information kolla genom vår hemsida, www.pbsservice.se   //

31 kommentarer:

 1. Tusen tack!

  Med vänliga hälsningar PB&S, ditt bygg och städföretag

  SvaraRadera
 2. Snälla Gunnar,
  om du lägger in annonser av denna typen, be arrangörerna att bygga in en "avstängnings knapp" (x) i över höger hörn för att låta oss (läsarna ) komma ur eländet, efter vi har samvetsgrannt tillgodagjort oss annonsens meddelande, naturligtvis.
  Bästa hälsningar,
  Anders Brycker

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta är ett Youtubeklipp. Avstängningsknappen finns i manövreringslisten i klippets underkant.

   Radera
 3. Det här trodde jag inte om Uddevallabloggen...

  Vad blir det nästa gång? Reklam för IKEA eller McDonalds kanske?


  / Peter Albertson

  SvaraRadera
 4. Hej Gunnar!
  Uddevallabloggen har hittills varit förskonad från reklam. Det finns tillräckligt av det i alla medier. Till slut går det oss förbi och är verkningslöst. Men kanske är Uddevallabloggen som alla andra beroende av reklampengar.
  vänligen Maj-Britt Jonasson

  SvaraRadera
 5. Bra att du förnyar bloggen.Jag köper gärna en plats hos dig.

  SvaraRadera
 6. Tack för informationen. Jag ska ringa PBS NU.

  SvaraRadera
 7. Jag rekomenderar PBS. Mycket skickliga hantverkare. Ta gärna in mer reklam Gunnar!

  SvaraRadera
 8. Det trodde jag inte. Vänligen offentliggör villkor för annonser.

  SvaraRadera
 9. Vart går reklamintäkterna?

  SvaraRadera
 10. Gunnar, nu har du gjort bort dig..
  Läst din blogg i flera år fram till nu, tack och hej.

  SvaraRadera
 11. Gunnar gör som han vill på sin blogg. Respektera det. Många i Sverige arbetar med reklam. Vill ni göra människor arbetslösa? Ni är så snobbiga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så du menar att människor blir arbetslösa om man inte tar med reklam på bloggar?? Låter ju verkligen realistiskt... *fniss*

   Dessutom vore det ju trevligt om Gunnar själv ville svara, istället för att du Johan ska föreställa någon slags "försvarsadvokat".

   Mvh Merja

   Radera
 12. Bry dig inte om alla vänsterpartister. En gång ville de sälja ut Sverige till Sovjet...Frihetslågan släcker ni aldrig!

  SvaraRadera
 13. Lite info om reklamskatt:

  http://www.skatteverket.se/foretagorganisationer/svarpavanligafragor/punktskatter/foretagreklamskattfaq/finnsdetnagotfribeloppellergrundavdragforreklamskatt.5.2a9d99b2110b7fcf5c080006015.html

  Mvh Merja

  SvaraRadera
 14. Ööööh... är inte detta en blogg? Jag måste ha missat något här. Har följt denna blogg i många år och förstår inte vad detta har att göra med ett blogginlägg. Du har ju inte ens skrivit varför du har med det, Gunnar? Hade det varit en personlig tanke bakom, så är det skillnad. Men detta förstår jag inget av....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer till fullo i ovanstående. Jag är lika oförstående. Vad är detta och varför Gunnar?
   Bertil i Göteborg

   Radera
  2. Kan bara hålla med..

   "Reklam" för diverse sportevenemang som jag är helt ointresserad av kan jag leva med.

   De positiva sakerna om Uddevalla från förr och nu är värt det.

   MEN, ren reklam som denna, som kommer utan förklaring om varför kan jag leva utan.

   Det är Gunnars blogg så han gör så klart vad han vill med den.

   Detsamma gäller för oss som läser bloggen.

   Frågar du MIG Gunnar, så var det inget mervärde att posta dena annonsen vad gäller läsvärdet för din blogg.

   Och till "Mikael": Vet inte vad du svamlar om riktigt? Är man Vänsterpartist om man är less på reklam??

   Radera
 15. Gunnar ligger lågt... Inget svar ännu. Känsligt ämne kanske? :-)

  Mvh Merja

  SvaraRadera
 16. Ja, vad skall man tro om detta engagemang? Jag fick en fråga om jag ville stödja denne småföretagare med en annons på Uddevallabloggen. Jag tyckte att jag kunde göra ett undantag från en annars annonsfri blogg. För ett par år sedan hade jag tidvis annonser men inte så länge. Om du har varit med mig länge så minns du det.

  P&B har inte betalat ett öre för annonsen. Och jag tjänar inte en krona på bloggen. Tvärtom, det är bara utgifter i form av att jag får köpa extra utrymme av Google som driftar Blogger. Jo förresten! Jag har en sponsor. Det är en privatperson som sponsrar domänen uddevallabloggen.se till en kostnad av 99 kr/år.

  Jag kan inte lova att bloggen kommer att vara helt annonsfri i framtiden men jag tar inte betalt för att göra reklam i så fall.

  Kul att Uddevallabloggen engagerar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag for nog lite med osanning om att bloggen "i övrigt är annonsfri". Jag lägger ofta ut annonser med evenemang av olika slag. Men det har aldrig mötts av protester.

   Radera
  2. Tack för bra och utförligt svar, Gunnar! Då vet vi läget.

   Personligen är jag inte direkt emot reklam eller företagspresentationer på bloggar, blev bara lite paff när det plötsligt avvek en smula från Uddevallabloggens traditionella inlägg och ämnen om Uddevalla och dess historia och nutid.

   Mvh Merja

   Radera
  3. Hahaha, Gunnar Klasson!! Du skriver P & B vilket påminner om en gammal svensk halvdålig film från 1983...

   Källa: http://www.imdb.com/title/tt0086069/?ref_=fn_al_tt_3

   Nu är det ju såhär, att firman du har gjort så mycket reklam för, FAKTISKT HETER-->> PB&S i Uddevalla...

   Vilken tabbe Gunnar, haha!


   Nu får väl DU istället betala (!) för att du "gör reklam" för en felstavad byggefirma... :-)

   Hej från Olle Sernhäll

   Radera
  4. Håller med dig!

   Och som bonusfakta: Hassan var ett kul radioprogram på SR P3 under 1990-talet, som påminner lite om vissa kommentarer här på Uddevallabloggen. Urin. Marin. Taurin?

   Radera
  5. Här är ledmotivet till filmen P&B (Pettersson & Bendel) som Gunnar Klasson gjorde reklam för nyligen...

   ---> http://www.youtube.com/watch?v=qAefJ_h5h1k

   Agnetha Fältskog (från ABBA) sjunger mycket vackert i videon ovanför! :-)

   Mvh/ Clarence Lauritsen

   Radera
 17. Skillnaden på att marknadsföra ett evenemang kontra en ren reklamannons för en tjänstefirma med ett inte särskilt allmänintressant utbud är mycket stor. Tycker jag.

  SvaraRadera
 18. En privatperson2013-03-13 10:14

  Det är faktiskt upp till Gunnar själv att avgöra vad han skall ta in. Samtidigt är det väldigt underligt att läsare väljer att VÄGRA se skogen för alla träd och säger att de skall sluta läsa bloggen... Tänk på vad ni missar - ni kan välja att inte läsa.

  Men det är väldigt typiskt Uddevalla. Klaga, klaga och klaga....

  För övrigt tycker jag verkligen Gunnar skulle ha en liten annons på sidan så han får in pengar för fotoutrustning, resor etc. Eller så kan alla gratisläsare sända honom en slant varje år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du att folk brukar klaga på Gunnar här? Då har du inte läst många inlägg i denna blogg.

   Jag kan inte se nyttan eller vitsen med denna irrelevanta firmaannons i en löpande blogg med inlägg om allt och inget som engagerar runt Uddevalla. Det är min åsikt. Sen om någon tycker det är att klaga, så får det stå för den individen. Jag slutar aldrig läsa här och gillar Gunnar skarpt och därför har jag också en åsikt. Hade jag tyckt att det var en avgörande förändring, så är det väl bara att sluta läsa.

   Kör hårt, Gunnar! Du klarar att diskutera och diskuteras. Det har du visat många gånger om.

   Radera
 19. Det här var verkligen både intressant och roligt. Vilken aktiv diskus.- som visa vilket intresse och engagemang Uddevallabloggen kan sätta igång. Det är beröm åt oss bloggälskare - märkligt att inte fler ger ut-rymmesbidrag till Gunnar och Boogle-platsen. Hälsningar Bertil Jansson

  SvaraRadera
 20. Gunnar är fin. Det finns ingen annan som bevakar och sprider så mycket info om Uddevalla och dess historia!

  Hej från Majja-Lisa

  SvaraRadera