2012-12-23

Margretegärdeskolan 1956-57

Det här klassfotot har jag haft inne på Uddevallabloggen tidigare. Men nu visar d et sig att det då var beskuret. Här kommer det i sin helhet insänt av Bruno Engblad:

"Hej, Gunnar såg att jag var med på ett klassfoto från Margretegärdeskolan 1956-57.Jag har ett kort där hela klassen är med. Här är det.
MVH Bruno"  //

5 kommentarer:

 1. Hej Bruno!
  Vad kul med fotot... jag sitter i mitten och heter Lasse Kronlid. Vem är du?
  Klasskamrater jag känner igen är Karl-Erik Lindebjörk, Kent Isaksson, Björn Karlsson, Kent Marberg och Lennart Johansson.

  Mvh Lasse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lasse. Snacka om att se ut som en fågelholk. Hälsn. Karl-Erik Lindebjörk

   Radera
 2. Hej Lassse. En del känner jag igen, men namnen kommer jag inte ihåg. Häls. Karl-Erik Lindebjörk

  SvaraRadera
 3. Underbart sitter längst bak i samma rad som Lasse! Bor i Borgå Finland och är en lycklig pensionär med mycket program. Man får bli min vän på FB om man är klasskompis eller barn till klasskompis! Välkommen!

  SvaraRadera
 4. Längst bak i första raden sitter Barbro Karlsson, bakom henne står Lars Persson,Gudrun Johansson har rutig klänning med vit krage, Lennart har snagg och står i knuten, Eva Jönsson har diadem i fönstret,Gun-Britt sedan och Ulla tror jag!? När jag får tillbaka mina fotoalbum som för tillfället är stulna skall jag berätta mera. Har massor med foton och skrivit upp allt. Håller även på med bok om mitt liv, men då är ni väl alla döda! Men barnen kanske vill läsa? MVH

  SvaraRadera