2012-12-28

Från redaktionsfönstret - fredagsmys

Kl 21 drog snösvängen igång.  //

7 kommentarer:

 1. Jag vaknade 03.30 en vardag när snösvängen härjade.
  Finns det inga regler alls?

  SvaraRadera
 2. Lika illa är att tomma bussar kör runt klockan kvart i ett på natten på vardagar i villaområden. Uddevalla kommun ta ert ansvar. Folk behöver sömn för att orka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla människor som jobbar kväll & natt och behöver sova dagtid då?? Det är väl knappast någon som visar alla dessa människor någon hänsyn! Så din kommentar ter sig tämligen löjeväckande...

   Och skulle man dra in nattbussarna skulle någon annan garanterat börja gnälla istället :-)

   Mvh Telly

   Radera
 3. Kan vara det mest korkade kommentar jag någonsin läst Peter, det är ganska svårt att styra över tidpunkten för snöfall!? Skulle inte vilja sitta som jourhavare på morgonen och svara arga medborgare som inte tar sig till jobbet, Vi vill inte väcka de boende så vi väntar tills morgonen och skottar!?

  SvaraRadera
 4. Det är väl BRA att man forslar bort snön sent på kvällen när det inte är så mycket vuxna, barn och hundar med mera i rörelse på gator och torg! Eller?

  Hur skulle det se ut om man ställde sig med stor lastbil och grävmaskin mitt på dagen istället??? Då skulle det garanterat också bli ett jäkla gnäll från alla mellandagsreashoppare!

  Vill man ha lugn och ro - ja då ska man väl för 17 INTE bosätta sig i centrum...

  Gott Nytt År önskar Telly

  SvaraRadera
 5. bara undrar2012-12-29 16:48

  men vem har beställt en GRÄVSKOPA, snacka om in-effektiva maskiner i detta sammanhang. En Michigan frontlastare fixar detta på 10 min. hur lång tid tog detta?

  SvaraRadera
 6. Jag fick googla på snösvängen, vad tusan är det för nåt? Aldrig hört ordet, men det är visst en lastbil med plog framtill.

  SvaraRadera