2010-03-30

Sture Svennberg trots allt nominerad på första plats i höstens kommunalval


Trots att nuvarande kommunalrådet Sture Svennberg (M) hamnade nere på 11:e plats på moderaternas lista till höstens kommunalval för några veckor sedan är han nu nominerad på första plats.

Enligt Bohusläningen kuppades Sture Svennberg in på första platsen. Det dök nämligen upp 26 oanmälda "äldre moderater" på årsstämman igår kväll och såg till att Svennberg hamnade på första plats.

Det är ju uppenbart att många av de äldre varit missnöjda med nomineringen och därför organiserade en kupp för att få Svennberg högre upp på listan. Svennberg fick förstaplatsen med 46 rösters övervikt. Johan Viktorsson som tidigare nominerats högst upp på listan blev nu tvåa vid omröstningen. //

5 kommentarer:

 1. Vad ska den gamle stöten hänga i för? Han tycks leva i en egen högre sfär.

  SvaraRadera
 2. Där ser man. Demokratin fungerar. Bättre en gammal stöt i en högre sfär än unga karriärister vid Molins Fontän !

  http://www.youtube.com/watch?v=Fc1Y8ZvK13c

  SvaraRadera
 3. ...Uddevalla hade chansen att få en hyfsat ung tjej som ledare för det ena stora partiet och en hyfsat ung kille i det andra stora partiet och så går det så här...
  ...vad ska man säga...

  SvaraRadera
 4. ... se på di unga tu i kommunens ledning = alliansen (en av de är numera "petad"). Mogna killar. Verkligen mogna killar.... Ödmjukhet och livserfarenhet personifieras i dem. Se på motsvarande i S - en sade att "Uddevalla kommer få ett fantastiskt sjukhus". Intelligent ! Verklighetsförankrat. Erfaret !

  Ung eller gammal - men de äldre har faktiskt större erfarenhet att kompensera politisk okunskap ty DEN finns i överflöd. Eller vad var det Ronald Reagen sade till sin "blott 65 årige" mottävlare när han fick frågan om RR ej var för gamma (han var typ 78)l:

  - Jag vill inte min mottävlares brist på erfarehet skall avgöra presidentvalet.

  SvaraRadera
 5. SANT !

  RRs uttalande är jättekul och tankvärt.

  RR var den som fick Sovjet på fall !

  http://www.youtube.com/watch?v=LoPu1UIBkBc

  SvaraRadera