2008-04-09

Uddevallabloggen - numera även på Facebook

Christian Jansson skriver uppmuntrande:

"Ville bara berätta att din bloggs rykte nu spridits sig in på Facebook där en egen grupp bildats enkom för att promota Uddevallabloggen.
Så kan det gå när man gör bra produkter.

Tack för en underbart intressant och lärorik blogg om en lika underbar stad!


På min fråga hur jag kommer åt Facebook svarar Christian:

"Jo man måste vara medlem. Något man enklast blir genom att gå in på www.facebook.com, och lägger in en egen profil och sedan är det klart. Sedan det bara att gå in på groups-länken som finns till höger och söka på Uddevallabloggen och då ska den nog dyka upp. Gruppens fulla namn är: Vi som gillar Uddevallabloggen. Med hopp om återseende på Facebook/Christian"

Sagt och gjort gick jag in på Facebook som jag visserligen hört talas om men inte stiftat bekantskap med tidigare. Jag lyckades till slut registrera mig som användare och kom in. Men jag hittade inte gruppen "Vi som gillar Uddevallabloggen". Men plötsligt dök i stället två av våra australiensiska släktingar upp på dataskärmen. Deidre, som är mamman i familjen, fick plötsligt se mitt namn på sin dataskärm och skickade direkt ett mejl. Hon berättade kort om dottern Lisas bröllop den 8 mars och om den andra dottern Erin (som också dök upp på min skärm).

Får försöka leta rätt på Facebookgruppen.//

1 kommentar:

  1. Tryck bara på Groups i vänstermenyn, sen i rutan för Search for groups skriver du Uddevallabloggen. Så hittade jag den :-)

    SvaraRadera