2013-07-13

Peter Hagren död

Igår kväll nådde mig beskedet att Peter Hagren har gått bort. Det har bekräftats av brodern Jonas idag. Peters hjärta orkade inte längre och han somnade in lugnt och stilla sittande i sin soffa i hemmet i Nässjö igår eftermiddag.

Peter har berikat Uddevallabloggen med sina kommentarer kring det Uddevalla som gått. Även på Facebook har han varit mycket aktiv och delgivit oss andra av sin kunskap.

Peter var född den 1 februari 1949 och efterlämnar mamma Kerstin i Uddevalla, systern Kristina, brodern Jonas samt tre barn och ett barnbarn. Frid över hans minne!  //

4 kommentarer:

 1. Detta var en mycket tråkig nyhet. Jag glömmer aldrig våra popkvällar under några tidiga 60-talsår. Topp 50 listor varje vecka. Spelar nu Telstar med The Tornados och tänker på dig. Heller inte att förglömma våra "stora" gångkarriärer i UCA. Tack även för ett mycket trevligt möte under "Hemvändarhelgen" 1998 Uddevalla 500 år. Peter R.I.P.
  Bertil Andreasson i Göteborg

  SvaraRadera
 2. Agneta Nilsson Forastiero2013-07-15 23:19

  Har manga trevliga ungdomsminnen. Du var the Boss of the Mods.

  SvaraRadera
 3. Kära Peter, i så många år fick jag av flera vänner i Uddevalla höra att -Peter, han är död. Tänk vad glad jag blev när jag för drygt ett år sedan upptäckte att du kommenterat en artikel i uddevallabloggen. Jag vände ut och in på nätet och hittade din mailadress-och visst var du den "rätta" livslevande Peter! Vi hade en hel del att berätta för varandra, minsann.
  Nu är du död på riktigt, jag har plockat mina finaste rosor åt dig, jag är väldigt ledsen.

  Marion
  Diessen am Ammersee

  SvaraRadera