2013-07-09

Ont om cykelpumpstationer i Uddevalla

I Uddevalla är det ont om cykelpumpstationer. Jag vet en enda och det är hos Fribergs cykel på Kämpegatan. På bilden ser vi alla cykelpumpstationer i centrala Göteborg. Nog skulle Uddevalla kunna ha åtminstone ett par i centrala stan!

8 kommentarer:

 1. Instämmer!

  SvaraRadera
 2. Service är inte utmärkande för Uddevalla!

  SvaraRadera
 3. Har skickat förslag om detta på ViVill, U-a kommuns hemsida och också föreslagit politikerna att cykla ut till IKEA, dom har lämplig pump, samma som man har satt upp i Kungälvs kommun utanför Mimers hus/gymnasieskola!

  SvaraRadera
 4. Har skickat förslag om detta till U-a kommun på deras ViVill sida, även föreslagit politikerna att cykla ut till IKEA för att titta på deras pump, samma som finns utanför Mimes gymn., Kungälv. Cyklar dom:-)

  SvaraRadera
 5. I Göteborg har politikerna en vision av att ALLA ska cykla. Vägtullar, otillräckligt med pendelparkeringar, bussar och spårvagnar ska göra det besvärligt för bilisterna. Så lite cykelluft är helt i linje med detta.

  SvaraRadera
 6. Jämförelsen mellan Göteborgs och Uddevallas politiker beträffande viljan att anlägga pumpstationer för cyklar går jämnt ut. I Göteborg är det privata cykelhandlare och bensinstationer som, åtminstone i 40 år, har tillhandahållit servicen gentemot oss cyklister.

  Jan-Inge

  SvaraRadera
 7. Böjeben!
  Att det finns offentliga cykelpumpar anser jag är ett ansvar för staten.
  Det är ju staten som vill att vi skall cykla för att minska behovet av fossila bränslen!
  /Mandrake

  SvaraRadera
 8. Inte direkt lättare att få luft till sin bil numera...

  SvaraRadera